Home » Over caffero » Organisatie

Organisatie

Ons team van gecertificeerde medewerkers hebben van hun hobby hun beroep gemaakt, zij doen hun werk met extreem veel passie, wat is terug te zien in elke show. Al ons personeel is KIWA gecertificeerd, deze opleiding wordt iedere 2 jaar herhaalt om zo maximaal op de hoogte te blijven van veranderingen in regelgeving en nieuwe veiligheids inzichten. Omdat wij ook internationaal opereren beschikken wij als organisatie, maar ook ons personeel, over een diversiteit aan buitenlandse certificeringen en werken wij uitsluitend met in het betreffende land goedgekeurde producten. Wij werken met vaste en exclusieve leveranciers over heel de wereld. Wij importeren alles zelf waardoor wij inkopen tegen concurrerende prijzen en een constante kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen.

 

Betrouwbare partij al bijna 25 jaar

Bij Caffero Event Fireworks is afspraak nog altijd echt afspraak. Wij staan al bijna 25 jaar dagelijks klaar om onze klanten van prachtige vuurwerkshows en/of specials effects te voorzien. Doordat wij al dusdanig lang actief zijn in deze markt hebben wij ook zeer goede relaties opgebouwd met de diverse controlerende en vergunningverlenende instanties. Vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en België staan wij met 15 man, plus diverse freelancers, dagelijks klaar om voor u de mooiste shows te verzorgen.

Weer of geen weer

Doordat wij uitsluitend werken met modern, gecertificeerde en computergestuurde-apparatuur kan uw evenement nagenoeg altijd doorgaan, weer of geen weer.  Wij beschikken over diverse tenten t.b.v. de opbouw van de show en daarnaast is al onze apparatuur regenbestendig.