Home » Over caffero » Werkwijze

Werkwijze

Stap 1 – Contact klant

U heeft contact met ons opgenomen, waar wij u zeer dankbaar voor zijn. Wij vernemen graag uw wensen en zullen er vanaf dit moment alles aan doen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Stap 2 – Bepalen budget

Elk evenement kent zijn budget, vanzelfsprekend is het budget een bepalende factor voor een succesvolle show. Aan de hand van uw budget kunnen wij u vrijwel direct passend advies geven over de mogelijkheden.

Stap 3 – Locatie bezoeken

Na de budget bepaling komen wij vrijblijvend de locatie bezoeken om de beste opstellingen te bepalen, op deze wijze halen we samen met u het meeste uit uw evenement.

 

Stap 4 – Vergunning aanvragen

Met de locatie in ons hoofd kunnen wij nu voor u de benodigde vergunningen gaan aanvragen, dit doen wij bij de betreffende provincie waar uw evenement plaatsvindt. U heeft hier geen omkijken naar.

Stap 5 – Show ontwerpen

Nu het budget, de locatie en de vergunning voor handen zijn kunnen we de show gaan ontwerpen. Dit doen wij aan de hand van stap 1, waarin u uw wensen heeft kenbaar gemaakt.  Bij grotere budgetten kunnen wij de show zelfs vooraf digitaal aan u aanbieden middels een speciaal computerprogramma.

Stap 6 – Opbouwen op locatie

Het ontwerp is compleet en het benodigde materiaal is inzichtelijk, vanuit ons magazijn zijn alle spullen, specifiek voor uw evenement, verzameld.  Het opbouwen gebeurd altijd door meerdere pyrotechnici.

Stap 7 – Uitvoeren show

De opbouw is compleet en alles is doorgetest, nu is het tijd voor de actie! Met onze geavanceerde computergestuurde schietsystemen brengen wij uw evenement naar een hoogtepunt.

Stap 8 – Opruimen locatie

Na de actie is het tijd om het terrein weer achter te laten zoals we het het hebben aangetroffen. Wij ruimen alles weer netjes op.

Stap 9 – Evalueren evenement

Wij vinden het zeer belangrijk om te weten wat u van het evenement vond. Een evaluatie is wat ons betreft dan ook een must. Zo kunnen wij leren van uw bevindingen of wellicht mogen we een welverdiend compliment ontvangen.