Home » Portfolio » Projecten » 50 jaar pk rijswijk

50 jaar PK Rijswijk

Ter ere van 50 jaar podiumkunsten én omdat de Rijswijkse Schouwburg is uitgeroepen tot beste theater van NL hebben wij in februari 2016 een zeer spectaculaire vuurwerkshow voor hen morgen verzorgen.

Caffero Event Fireworks heeft de locatie bezocht en deze bleek ideaal te zijn voor een prachtige vuurwerkshow, vervolgens hebben wij de vergunningsaanvraag in gang gezet en enkele weken later kon het vuurwerkevenement plaats vinden.

De opdrachtgever gaf aan graag de vuurwerkshow te willen starten met vuurwerkletters, 50 JAAR en daarna te starten met een groot aantal fonteinen die over de gehele breedte van de vijver geplaatst zouden worden en gelijktijdig zouden branden. Hierna kon de vuurwerkshow van start gaan met een lucht continu gevuld met heldere kleuren en de beste kwaliteit vuurwerk.

Bij deze vuurwerkshow is onder andere gebruik gemaakt van de volgende producten:
– Vuurwerkletters (50 jaar), in kleur naar keuze.
– Groot aantal fonteinen met een stijghoogte van 8 meter.
– Cakeboxen in diverse kalibers, effecten en met diverse schietrichtingen.

De wens van de klant was dat de vuurwerkshow circa 10 minuten zou duren en zeer krachtig zou zijn. Hier hebben wij de juiste producten op uitgezocht en aan de wens van de klant kunnen voldoen!

Bezoeker vertelt
Laura
Gewoon geweldig
Wij waren vanavond te gast in het theater en hadden een prachtig plekje om zelfs vanaf binnen de vuurwerkshow prachtig te kunnen bekijken. De vuurwerkshow leek wel een half uur te duren met de prachtigste kleuren! Een erg speciale afsluiting van deze... Lees meer
VIDEO