Home » Portfolio » Projecten » Den bosch maritiem

Den Bosch Maritiem

Den Bosch Maritiem is een tweejaarlijks terugkerend evenement wat wij al vele jaren verzorgen voor de stichting Den Bosch Maritiem. Er komen iedere editie weer tienduizenden bezoekers op dit meerdaagse evenement af. De drukste dag is traditioneel gezien de eerste dag, de dag waarop ook de vuurwerkshow is.

Het mooie aan dit vuurwerk is dat het heel breed kan worden opgesteld op het Citadel van s’-Hertogenbosch en dit resulteert in een heel breed beeld van vuurwerk. Het vuurwerk wat we hier gebruiken is voornamelijk professioneel vuurwerk maar ook een gedeelte stage vuurwerk zodat we ook vanaf het podium (dicht bij het publiek) bepaalde momenten van de muziek kunnen accentueren met vuurwerk en of vlammen.

Onderstaand nog een link naar een video van Maritiem wat synchroon is ontstoken met live muziek van Karin Bloemen tezamen met het luchtmacht kapel :

Onderstaan nog een video van Maritiem 2009 :

Bezoeker vertelt
Linda
Maritiem
Zo druk heb ik het nog noit gezien op deze kade haha! Maar het vuurwerk was ook echt super en overal waar je keek zag je het knallen, over heel de breedte van het citadel. Ik ben een echte Bosschenaar en daar ben ik nu extra trots op. Zo'n vuurwerk z... Lees meer
VIDEO