Home » Portfolio » Projecten » Houtse bazar

Houtse Bazar

In samenwerking met de Houtse Bazar Helmond heeft Caffero Event Fireworks een vuurwerkshow verzorgd in ’s-Hertogenbosch ter ere van het Chinese nieuwjaar. Ruim 500 genodigden waren door de Chinese ambassade uitgenodigd om de vuurwerkshow te komen bekijken.

Dit evenement vond plaats op het Zuiderpark in ’s-Hertogenbosch. Dit evenement is een mooi voorbeeld voor een vuurwerkshow in combinatie met licht / lasereffecten en vlammenshows.

De gehele vuurwerkshow is op tijdcode in geprogrammeerd zodat alle producten op de juiste tijd ontstoken worden in combinatie met licht, laser en vlammen. Alles compleet gesynchroniseerd op de muziek.

Om een breed effect te creëren hebben wij het vuurwerk vanaf maar liefst 15 posities ontstoken, dit geeft een heel vol effect in de lucht.

Bezoeker vertelt
Shi Feng
Alsof ik weer in China was
Na een geweldige avond in het theater met verschillende muzikale optredens werd als klap op de vuurpijl de avond afgesloten met een prachtig vuurwerk met licht en lasers op muziek. Op een mooie locatie werd met de juiste muziek het vuurwerk afgeschot... Lees meer
VIDEO