Home » Portfolio » Projecten » Udnz festival 2018

UDNZ Festival 2018

Op 21 april 2018 hebben wij, net zoals voor editie 2017, Udnz Festival spectaculair af mogen sluiten. Op dit festival hebben wij semiprofessioneel vuurwerk gecombineerd met een 6-tal posities stage-vuurwerk op het podium. Dankzij onze apparatuur die naadloos aansluit op de overige apparatuur zoals: confetti, lasers, lichten en geluid is het gehele vuurwerk volledig gesynchroniseerd tot ontbranding gebracht, dit hebben wij kunnen realiseren door middel van tijdcode.

Omdat het vuurwerk achter het podium geplaatst is, hebben wij ervoor gekozen om het vuurwerk op een verreiker te plaatsen zodat de stijghoogte van het vuurwerk met circa 20 meter werd vergroot. Hierdoor was het vuurwerk uitstekend zichtbaar vanaf het gehele festivalterrein!

Ook geïnteresseerd in een eindshow met vuurwerk op uw festival? Wij kunnen dit uiteraard tegen elk budget voor uw realiseren. Neem gerust contact met ons op via de contact-pagina.

Bezoeker vertelt
Maikel Wijnen
Bezoeker Udnz Festival 2018
Ik dacht dat vorig jaar de eindshow al extreem was, maar dit jaar vond ik hem nóg mooier! Een festival dat eindigt met vuurwerk blijft altijd speciaal. Naast het hoge vuurwerk werd er zelfs vuurwerk vanaf het podium afgestoken. Je kon duidelijk zien... Lees meer
VIDEO