Home » Portfolio » Projecten » Vuurwerkshow brielse meer

Vuurwerkshow Brielse Meer

Op 24-06-2016 heeft Caffero Event Fireworks de vuurwerkshow mogen verzorgen voor de tweede editie van het Brielse Meer Spektakel!

Deze vuurwerkshow is volledig ontbrand vanaf 3 pontons die gelegen in het midden van het Brielse meer. Twee pontons waarvan het kleinere kaliber vuurwerk werd ontbrand en één groot ponton waarvan het grotere kaliber vuurwerk is ontbrand.

De wens van de opdrachtgever was dat tijdens de vuurwerkshow Brielse Meer de lucht continu gevuld zou zijn met lage en daarboven hoge en grote effecten in diverse kleuren.

Bij deze vuurwerkshow hebben wij ervoor gekozen om naast de normale vuurwerkeffecten ook diverse speciale vuurwerkeffecten in te zetten.

Bij deze vuurwerkshow Brielse Meer zijn onder andere de volgende vuurwerkproducten ingezet:

  • Cakeboxen van diverse kalibers.
  • Bengalen en blinkers in diverse kleuren.
  • Watershells (Waterbommen) deze worden vanaf het ponton op het water geschoten en komen daar tot ontbranding met diverse effecten.
  • Shells (mortieren) met een kaliber van 3 inch t/m 6 inch.

In verband met de grote open locatie hebben wij hier grotere kalibers vuurwerk in kunnen zetten t/m 6 inch, deze kalibers worden de laatste jaren minder vaak gebruikt in vuurwerkshow in verband met de veiligheidsafstand tot dit vuurwerk.

De gehele vuurwerkshow hebben wij spectaculair af weten te sluiten met een finale vol kleur, fluit & knal-effecten met afsluitend een lucht vol goudenregen effecten! Over deze vuurwerkshow zal nog lang worden nagepraat.

Hieronder treft u foto’s en de film van deze vuurwerkshow verzorgt door Caffero Event Fireworks!

Bezoeker vertelt
Cindy
Nog nooit zo'n spektakel meegemaakt
Voor mij was dit de eerste keer dat ik een vuurwerkshow heb gezien die vanaf het water werd afgestoken. Een prachtig gezicht omdat de kleuren en de flitsen van het vuurwerk ook door het water worden weerspiegeld! Het einde van de vuurwerkshow was hee... Lees meer
VIDEO