Home » Portfolio » Projecten » Wk beach volleybal

WK Beach Volleybal

Op zaterdag 4 en zondag 5 juli vond het WK Beach Volleybal op de Hofvijver in Den Haag plaats.
Beiden dagen van dit evenement heeft Caffero Event Fireworks afgesloten door middel van theatervuurwerk. Het voordeel van theatervuurwerk, ook wel PSE vuurwerk genoemd, is dat het op korte afstand van het publiek ontstoken mag worden. Dus ook op kleine locaties zoals deze is spectaculair vuurwerk mogelijk!

Het kleine PSE / theater vuurwerk hebben wij boven de tribune geplaatst, het grotere vuurwerk is op twee hoogwerkers geplaatst die achter het stadion op ongeveer dezelfde hoogte zijn geplaatst.

Op dit evenement hebben wij gebruik gemaakt van de volgende theatervuurwerk producten:

-Mines / comets
-Fonteinen
-Grote gekleurde vlammen
-Bengalen
-Stroboscoop

Het vuurwerk is volledig vooraf in geprogrammeerd op muziek die is aangeleverd door de organisatie van dit festival. Al het vuurwerk is getimed op de muziek afgevuurd na aftellen door oud-volleyballer Bas van de Goor. Ruim 5000 mensen hebben mogen genieten van dit evenement wat met veel vuurwerkspektakel is afgesloten!

Bezoeker vertelt
Mirthe de Graaf
Zo dichtbij
Wat een prachtige afsluiting van het WK Beach Volleybal! Hele mooie wedstrijden gezien op een speciale locatie.. De Hofvijver! Aan het einde van de avond rond 23.00 uur dan nog een hele mooie vuurwerkshow op de soundtrack van het evenement waarbij ie... Lees meer
VIDEO