Home » Portfolio » Projecten » Zoutelande

Vuurwerkshow Zoutelande

Al enkele jaren verzorgd Caffero Event Fireworks i.s.m. Vuurwerkshow Zeeland twee maal per jaar een pyromusical (vuurwerkshow op muziek) in Zoutelande. Elke vuurwerkshow die wij op deze locatie verzorgen wordt altijd erg druk bezocht, van ver buiten Zoutelande komen mensen hier naar het vuurwerk kijken.

Het vuurwerk wordt op deze locatie altijd ontstoken vanaf de dijk en is zichtbaar vanaf alle cafe’s en restaurants. Een ideale locatie voor een spectaculaire vuurwerkshow!

Voor deze vuurwerkshow Zoutelande hebben wij onder andere gebruik gemaakt van: cakeboxen, single shots, mines, gasvlammen, computergestuurde bewegende vlammen, bengalen, fonteinen etc.

Om een indruk te krijgen van deze show kunt u onderaan de pagina op video klikken.

Wij verzorgen veel vuurwerkshows in Zeeland buiten de vuurwerkshow Zoutelande. U ook geinteresseerd? Vraag vrijblijvend prijzen op, wij garenderen u een exclusieve vuurwerkshow met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Bezoeker vertelt
Sylvia
Vuurwerkpaleis Zeeland
Voor mij de eerste keer dat ik zoiets zie vuurwerk op muziek maar dit is echt geweldig. Wat een beleving! De keuze van de muziek was ook geweldig.... Lees meer
VIDEO