Home » Special effects » Vlammenshow

Stage Flame

Stage flame huren

Wij kunnen spectaculaire vuureffecten creëren met een diversiteit aan kleuren, verschillende hoogtes, vormen en gebruik van meerdere stage flames. Het vlamspektakel dat ons deskundig team in samenspraak met de opdrachtgevers uit kunnen voeren is eindeloos. Al onze vlammenmachines kunnen DMX aangestuurd worden en de mogelijkheid is ook aanwezig om het vlamspektakel synchroon op muziek te laten verlopen. Wij hebben recentelijk de nieuwste vlammen aangeschaft, deze stage flame gaan nog hoger en zijn nog exacter te besturen.

Wij zijn in het bezit van de laatste nieuwe vlamschalen en vlammenmachines die in diverse richtingen gaan en ook in verschillende kleuren. Uiteraard voldoen al onze stageflame aan de wettelijke eisen om de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen voor onze medewerkers en uw gasten.

* Geen vergunning nodig
* Vlammen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden
* Alles is in overleg mogelijk
* Grote aantallen machines op voorraad
* Hoogte vlammen varieert van 2 tot 20 meter
* Prijs vlammenshows vanaf € 500,-

Al onze vuur effecten kunnen gecombineerd worden met een vuurwerkshow of andere special-effects voor nog meer hoogtepunten en spektakel!

U kunt bij ons ook een stage flame huren. Neem voor meer informatie of vragen gerust geheel vrijblijvend contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter via het ‘bel me terug’ formulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen!

Jeroen vertelt
Jeroen Cafferata
Vlammenshows
Wij beschikken over een breed assortiment aan de nieuwste en meest geavanceerde vlammen die er momenteel op de markt zijn. Wij zijn bijvoorbeeld in bezit van de nieuwste Power Flames, deze vlammen bereiken een stijghoogte van maar liefst 20 meter! D... Lees meer
Video