Home » Vuurwerk » Pyromusical

Pyromusical

vuurwerk op muziek gecombineerd, een waar spektakel

De pyromusical geeft een extra dimensie aan vuurwerk. De combinatie vuurwerk op muziek dat precies synchroon loopt is onze specialiteit. Wij controleren ritme en beats van de muziek met geavanceerde apparatuur, timecode en bijpassende soorten vuurwerk en vlammen tot één schitterende muzikale uitvoering. Wij hebben de beschikking over professionele audioapparatuur en een geluidsstudio waar wij alle muziek naar eigen inbreng kunnen mixen.

Pyromusicals zijn zowel binnen als buiten realiseerbaar. Combinaties vuurwerk muziek, vlammen, co2 en confetti synchroon op muziek verhogen de amusementswaarde van elk evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.

Ook is er de mogelijkheid dat we de pyromusical gecombineerd verzorgen met professionele kleuren lasers geheel met tijdcode gesynchroniseerd.

Caffero heeft door eigen ontwikkelingen en import de beschikking over een volledig assortiment CE goedgekeurd vuurwerk, uniek in Europa, dat op heel korte veiligheidsafstanden afgeschoten mag worden. Dit resulteert dat de beleving van dit spektakel op 10 tot 15 meter veiligheidsafstand plaats kan vinden. Dat wil zeggen dat dit dus op bijna elke locatie mogelijk is voor een vuurwerkshow muziek, ook in bijvoorbeeld stadscentra.

Zoals u van ons gewend bent zullen alle veiligheidsnormen door onze uiterst ervaren medewerkers in acht genomen worden om de veiligheid van uw gasten te waarborgen.

Meer informatie over een vuurwerkshow op muziek kunt u verkrijgen door het bel me terug formulier in te vullen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om u alle informatie m.b.t. vuurwerk op muziek te geven.

vertelt
Jeroen Cafferata
Pyromusical
Vuurwerkshows op muziek, ook wel pyromusicals genoemd is een van onze specialiteiten! Wij beschikken over een zeer breed assortiment aan apparatuur waar wij vuurwerk zeer nauwkeurig getimed op de muziek mee kunnen afvuren. Een pyromusical combineren ... Lees meer
VIDEO