Home » Vuurwerk » Vergunningen 2

Vergunning Vuurwerk

Vuurwerkshow? Wij regelen de vergunning vuurwerk

Om in Nederland een vuurwerkshow af te mogen steken is een vergunning vuurwerk van de provincie nodig. Deze vuurwerk vergunning kan alleen worden aangevraagd door een gespecialiseerd vuurwerkbedrijf. Voor binnenvuurwerk en semi-professionele vuurwerkshows is de wettelijke termijn voor de aanvraag minimaal twee weken. Voor de grotere vuurwerkshows is er een ontbrandingstoestemming nodig en is de aanvraag minimaal 14 weken.

Alle evenementen worden compleet door ons verzorgd inclusief het aanvragen van vergunning voor het vuurwerk, de totale regie, het opbouwen en het schoon opleveren van de locatie. Tevens zijn wij verzekerd tot € 5.000.000,- dekking per evenement in het geval van calamiteiten.

Verder zijn er ook bepaalde veiligheidsafstanden die wij moeten hanteren voor het afsteken van vuurwerk. Hier zullen wij u niet verder mee belasten omdat wij altijd vrijblijvend de locatie komen bekijken en aan de hand van het bezoek kunnen wij inschatten welk type vuurwerk het beste geschikt is voor welke locatie. Wij kunnen op bijna elke locatie vuurwerk afsteken doordat wij gebruik maken van speciaal vuurwerk dat al op 5 meter afstand van het publiek ontstoken mag worden.

Ook doordat wij veel kennis hebben van de regels die gelden op het gebied van vuurwerk en een goede verstandhouding hebben met betreffende vergunningverleners krijgen wij bijna voor iedere locatie toestemming. Kortom, een vergunning vuurwerk afsteken, wij regelen het voor u!

vertelt
Jeroen Cafferata
Vergunningen Vuurwerk
Onze klanten ervaren het als zeer prettig dat wij het gehele vergunningstraject op ons nemen. U als klant heeft hier verder geen omkijken naar en u kunt zich volledig focussen op uw evenement of feest. Vooraf komen wij vaak de locatie bekijken om te ... Lees meer
VIDEO