Home » Vuurwerk » Vuurwerk bruiloft

Vuurwerk bruiloft

Vuurwerk bruiloft, prachtig!

Op de  mooiste dag van jullie leven wil je natuurlijk het liefst een afsluiting die iedereen bij zal blijven; niet alleen iets bijzonders waar je zelf als bruidspaar op kunt terugkijken, maar ook iets waarmee  je je gasten een onvergetelijk cadeau geeft om later nog samen van te genieten!

Met professioneel vuurwerk bruiloft zorg je voor dat stukje extra; of het nu een verrassende binnenkomer is of een fantastische afsluiter, deze dag maak je af met een perfecte vuurwerkshow en jullie tot in de perfectie gecomposeerde muziek en de vuurwerkmogelijkheden van Caffero!

 

Bruiloft vuurwerk door professionals geheel zoals u dat wil

Het team van Caffero beschikt over de evaring en middelen om jullie een topdag te bezorgen, van begin tot eind!

Een aantal voorbeelden om u vast wat inspiratie te geven:

  • Een vlammenshow of vuurwerkfontein bij de ingang voor de gasten van uw bruiloft
  • Uw beider namen als verrassing laten verschijnen op een brandend tekstbord
  • Elektronisch geregelde kanonnen die confetti of streamers afschieten bij binnenkomst
  • En als afsluiter een vuurwerkshow volledig gesynchroniseerd op de muziek van uw keuze.

 

 

Werkelijk alles behoort tot de mogelijkheden! Een bruiloft voorzien van vuurwerk maakt jouw huwelijk tot een sprookje!

Wij komen in bijna alle gevallen de locatie bekijken zodat wij de vergunningsaanvraag voor het vuurwerk op uw bruiloft in één keer goed kunnen doen. Ook kunnen we op deze manier samen bepalen wat de meest optimale locatie is voor u en uw gasten, u heeft het feest al in uw hoofd en wij hebben de kennis in huis om te kunnen zeggen hoe uw gasten optimaal kunnen genieten van de vuurwerkshow.

Wilt u meer weten over wat Caffero met haar vuurwerk bruiloft kan betekenen: kosten, capaciteit en voorwaarden? Neem dan voor meer informatie of vragen gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, of laat uw telefoonnummer achter via het ‘bel me terug’ formulier.

vertelt
Jeroen Cafferata
Bruiloftsvuurwerk
Jullie bruiloft, dit moet de mooiste dag uit jullie leven worden! Een dag waarbij alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn; de trouwkaart, de trouwjurk, het bruidsboeket, de trouwauto, de fotoreportage en natuurlijk ook een spectaculaire afsluiting... Lees meer
VIDEO